Oğuzhan'ın Baby Shower Partisi

17 Ekim 2015 Cumartesi

Oğuzhan neredeyse 1 yaşına girecek, ben daha baby shower partisini yazmadığımı yeni farkettim. Çok geç kalmış sayılmam sanırım. Misafirlerimizi annemin evinde ağırladık. Hem bir çok kişiye daha yakındı, hem de koca göbeğimle evdeki hazırlıklarla uğraşmak istemedim . Tabiki kurtarıcı olarak, bu işi ablamla anneme pasladım. Sağolsunlar onlarda gıklarını çıkarmadılar. Aynı performansı şimdi beklediğimiz fasulye için de bekliyorum.


Pastayı, cupcakeleri, şeker hamuru kurabiyeleri ve truffları Kağan'ın kuzeni Sevda yaptı. Kendisi çok güzel pastalar yapıyor ve sipariş de alıyor.Lezzet garantisi veriyorum. Kesinlikle denemelisiniz.
Aşağıya Facebook sayfasının linkini ekliyorum:

Masamızın genel görünümü bu şekildeydi. Çok kalabalık olduğumuz için oturma düzeni yapmadık. Herkes tabağını bulduğu yere sıkıştı.  O gün sadece 1kilo almışımdır heralde:) 

Peçetelerimizin halkasını ben hazırladım:)
Bunlar da hatıra kartları. Günün en güzel hatırası bunlar oldu bence. Gelen misafirler Oğuzhan için sevimli notlar yazdı. Büyüyünce Oğuzhan'a okutacağım. Tabi önce ben okudum:) 
Bunlar da rozetlerimiz:) Peçete halkalarını, rozetleri, hatıra kartlarını ben hazırlamıştım. Aslında Oğuzhan'ın annesi, teyzesi, babannesi gibi kartlar da vardı ama onlar altlarda kaldı sanırım. 
Sizinde bu şekilde baskılara ihtiyacınız varsa mail atarak sipariş verebilirsiniz. 
Gelen misafirlere hatıra kalması için nazar boncuklu magnetler hazırladık son anda. Neden bilmiyorum unutmuşuz. Hiç aklımıza gelmedi son güne kadar. 
Yemekler yendikten sonra hediyeleri açtık ve oyun oynama faslına geçtik. Önce misafirlerimiz karnımın kaç cm olduğunu tahmin etmeye çalıştılar. Gerçekten tam tamına tutturan da oldu. Kaç olduğunu burdan yazmıyım. Korkarsınız :) sonra pirinç içerisnde tel toka bulma oyunu bulduk. Bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.Baya zorlandı oynayanlar tokaları bulmak için. En son ise yoğurt yedirme yarışması yaptık. Ah.. Günün en eğlenceli kısmıydı sanırım. Gülmekten doğurabilirdim yani o derece... Doğumdan önce keyifli bir geçirmiştik. Kısmet yeni bebeğe :)

2 yorum:

  1. Oyun oynama fikri çok güzelmiş. Bu tür partilerde bence bu tarz oyunlarda olmalı. :)

    YanıtlaSil
  2. @tokidekises kesinlikle oyunlar günün en eğlenceli kısmıydı :)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *