Yeni Evimin Yeni Anahtarlığı

19 Ekim 2015 Pazartesi


Yaklaşık 3 ay önce evimizden taşındık. İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde eve bir bakıcı tutmayı düşünmüştük.Fakat sonra şartlar farklı gelişince annemin ve Oğuzhan'a bakan komşumuz Aysel Abla'nın(annem ve Aysel abla aynı sitede oturuyor da :)yanına taşınmayı düşünmeye başladık.Çünkü Oğuzhan'ı sabahları getirip götürmek çok zor oluyordu. Tüm çocuklar arabada mutlu mutlu uyurken, Oğuzhan tam tersine çığlık kıyamet... Evimle iş yerimin arası araba ile 10 dakika sürüyor normalde. Ama gelin görün ki Oğuzhan'la 45 dakikada ancak gidebiliyorum. Her durakta sağa çekip, arka koltuğa geçiyorum.Sonrasında paşayı biraz pış pışlıyorum. Tekrar öne geçiyorum.Kontağı çalıştırıyorum. Vee... sanki çocuğun bir yerini kopartıyorsun... Bir kaç kere de kaza tehlikesi atlatınca, en iyisi biz bu evi taşıyalım dedik... He bu arada benim iş yerim ve annemin evi birbirine çok yakın yürüme 5 dakika mesafesinde...
Bir Çarşamba günü annemin oturduğu sitenin yan sitesinde kiralık bir daire olduğunu öğrendim.Cuma günü kendi evimizi kiraya verdik ve pazar günü yeni evimize taşınmıştık bile. Bazıları kendi evinden kiraya geçmenin pek mantıklı olmadığını söylese de, sabahları çocuk taşımak gerçekten çok zor işmiş.Hele de bizim ki gibi arabada durmayan bir çocuğunuz varsa.
Amma uzattım lafı... Sadece yeni evime yaptığım anahtarlığımı gösterecektim size. Duvarlar açık renk olduğu için önce pembeye boyadım sonra da süslemelerini yaptım. Vee..Hemen kapımızın yanında yerini aldı.

Sizin de böyle bir anahtarlığınız olsun isterseniz nesliakcay@gmail.com ' a mail atarak sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *