Sürpriz Misafir

10 Ağustos 2015 Pazartesi


Regl dönemimin bir kaç gün gecikmesiyle içime bir kurt düştü. Önce "Acaba mı?" dedim, sonra "Yok canım,olmaz öyle şey!" dedim ama OLDU :) 14/07/2015 de önce kendi yaptığım testte, sonrada ultrasonda gösterdi kendini miniğim.
Önce ufak çaplı bir şok geçirdim.Sadece 3-5 dakika kadar. Sonra içimi inanılmaz bir mutluluk kapladı. Bildiğiniz gibi Oğuzhan paşam 7,5 ayını bitirdi. Doğumdan sonra Oğuzhan'ı ilk gördüğümde, "Allah'ım nasıl bir güzellik, bundan bir tane daha olmalı" demiştim. Biraz erken ciddiye alınmışım sanırım:) Anne olmak çok farklı, çok güzel tarifi imkansız bir duyguymuş. 2. kez bu duyguyu yaşayabileceğini bilmek ise çok daha farklıymış.
Bugün itibari ile 9+2 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse miniğim doğduğunda Oğuzhan ile aralarında 15 ay olacak. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde Oğuzhan'ın ikiz olmasını çok istemiştim. Ama olmamıştı. Böylesi kısmetmiş. İkiz gibi büyüyecekler inşallah.
Bu haftaya kadar çok şükür problemsiz geçirdim. Ne bir mide bulantısı, ne de başka bir şey... Maşallah diyin lütfen :) Şimdi heyecanla miniğimizin cinsiyetini öğreneceğimiz haftayı bekliyoruz.


4 yorum:

  1. @Harikalar Atölyesi çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  2. hakikatten çok erken ciddiye almışsınız:) demek ki hayırlısı böyleymiş, sağlıkla gelsin bebeğiniz

    YanıtlaSil
  3. Hayırlısı olsun canım , çok mutlu oldum Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *