Garnier Yağlı Ciltler için Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli

12 Ağustos 2015 Çarşamba


Malesef T bölgem çok yağlı ve cilt temizliği benim için çok önemli. Dönem dönem farklı yüz temizleme jelleri deniyorum. Garnier'in bu ürününden ise 2 paket bitirdim. 

Ürünün ambalajında yazanlar:
"Garnier Arındırıcı Temizleme Jeli  gözenekleri genişlemiş karmadan yağlıya dönük ciltlerin kullanımına özel tasarlanmıştır. Cildi arındırarak mükemmel bir temizlik yapar. İçeriğinde moringo tohumu suyu bulunur ve ciltteki sebum fazlasını ve kiri temizler. Cildi matlaştırır. Gözenekleri gözle görünür şekilde sıkılaştırır."

Benim yorumlarıma gelirsek; bu ürünü günde 2 defa düzenli olarak kullandım. Gerçekten cildimde gözle görünür bir matlık oluştu fakat vaadedildiği gibi gözeneklerimde çok fazla sıkılaşma hissetmedim. Kokusu güzel. Ufak bir miktarı bile yüzümü yıkamama yetiyor ve çok güzel köpürüyor.

Ürün 150 mL'lik ambalajlarda satılıyor ve ortalama fiyatı 13-15 TL civarında. Gözeneklerimi sıkılaştırmasada cildimi temizlemek için almaya devam edeceğim bir ürün. Merak edenler rahatlıkla deneyebilir. Herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmadı benim cildimde. Zaten gözeneklerim için başka bir ürün kullanıyorum, en kısa zamanda onu da yazacağım.
Sevgiler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *