Bi Başlık Bulamadım:(

28 Şubat 2012 Salı

İki üç gün aracım park halindeyken hain hırsızlar arabanın içinde ne var ne yoksa hepsini alıp götürmüşler. bir tek araba kalmış yani:) Montumu bile almışlar yani. Ama en çokta fotoğraf makinemi almış olmalarına üzülüyorum. Ben şimdi neyle fotoğraf çekip, sizinle paylaşacağım:(

9 yorum:

  1. geçmiş olsun canım... fotograf makinana çok üzüldüm. Eğer kasko sigortanız varsa bir sigortacınıza danışsanız. Bazı kasko ürünlerinde araç içinde bulunan eşyalarında bedelini ödeyebiliyorlar.

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm gerçekten:(

    YanıtlaSil
  4. Canım çok üzüldüm :) Geçmiş olsun. Ama kötünün iyisi en azından sana gelebilecek herhangibir tehlike olmamış. Bunada şükür. Biz yeni makinanı alana kadar bekleriz :)

    YanıtlaSil
  5. Çok çok geçmiş olsun :( arabanı açıp içindekileri alırken kullandığı elleri kırılasıca , boyu posu devrilesice :# cana gelen mala gelsin demekten başka elimizden birşey gelmez, Allah dermansız dert vermesin

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun :(
    senin başlık bulamamakta çok haklısın...

    YanıtlaSil
  7. Çok, çok geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Arabanın kaldığına şükretmekten başka birşey gelmez elden Neslihan hanımcım, hepsinin daha iyisini, güzelini alırsınız yakında inşallah.

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *