Gelinliğim

4 Aralık 2012 Salı

Gelinliğimi Kadıköy'de İğne İplik Moda Evi'nde diktirdim. İlk giydiğim gelinlikti.Giydim ve hemen sipariş verdik. Hatta ablamla gelinlik bakmaya giderken "keşke hemen bulsak gelinliğide,eve gidip dinlensek" diye konuştuk.  Gerçekten de ölye oldu. Başka birşey dileseymişim olacakmış yani.Sanırım benim kadar kısa sürede gelinlik seçen başka birisi daha yok:)
Ayakkabılarımı da İnce topuk'tan aldım. Ayakkabılarıma da ilk görüşte aşık oldum. Topukları yüksek olmasına rağmen çok rahat ettim.Gün boyunca ayaklarım hiç rahatsız olmadı. Sanırım düğün günü için en önemli detaylardan biri ayakkabılar. Sabah 8'de başlayan koşuşturmaca gece 12'ye kadar devam ediyor ve en çokta ayaklarımız yoruluyor.Neyse ki ben böyle bir problem yaşamadım.
Fotoğraflarımızı ise dünya tatlısı Arzu Hanım çekti.Burada fotoğrafların kalitesi düşük görünebilir. Arzu Hanım bana albüme seçmem için düşük kalitedeki resimleri gönderdi. Ama ben dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim.Orjinalleri daha sonra elime geçecek. Benimde fotoğraflarım böyle güzel olsun derseniz aşağıya sitesinin linkini ekliyorum.
Caravan Fotoğraf
Kendisi tüm gün boyunca nazımızı çekti sağolsun,özelliklede eşimin:)

12 yorum:

  1. ayyy ayyy çok güzel olmuşsun!! Sade ama o kadar zarif ki :) Umarım herşey dilediğin gibi olmuştur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gelin olmuşsun, Allah bir ömür boyu mesut etsin.
    Ben de ilk giydiğim gelinliği almıştım:)

    YanıtlaSil
  3. Pembeli gelinlik fikri çok hoşmuş. Ayakkabılarada bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzelsin:) Allah nazardan sakınsın. Sonsuz mutluluk dilerim:)

    YanıtlaSil
  5. bu fotoğralar ne kadar güzel, film afişi gibi,kim istemez kii :) ben de bu aralar kafayı gelinliklere takmış durumdayım, ayakkabı topuğu nasıl olmalı, duvağım nasıl takılmalı :) zor seçimler gibi ama en güzelini yapmışsınız, bence her gelin güzeldir ve insan kendine yakışanı bulduğu an kafasını karştırmadan beğendiği şeyi almalı :) Ayakkabı konusunda çok iyi yapmışsınız ama ben dolgu topuk giydiğimde çook uzun oluyorum o yüzden hafif topuklu bi ayakkabı tercih edeyim diyorum :)

    YanıtlaSil
  6. ayyy kırkbırkere maşallahhh... nasıl guzel bır gelın olmuşsun...ALLAH ım esırgesın..gelınlık cok guzelmıs gercekten kızım nısanlı ona göstereyım hemen modelını:)))

    YanıtlaSil
  7. maşallah harika olmuşsunuz süperrr :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel görünüyorsun canım Allah bahtını açık etsin mutluluklar...

    YanıtlaSil
  9. @melishhe çok teşekkürler,çok şükür hiç bir aksilik olmadı.Herşey istediğim gibiydi:)
    @Nesrin Aaa bir tek kendim sanıyodum ilk giydiği gelinliği alan:) nasıl bir rahatlık ama dimi, tek seferde bulmak istediğini. arkadaşlarımdan biliyorum,aylarca dolaşıyor insanlar.Biz şanslıymışız:)
    @acemi blogger ayakkabılarımı bende çok beğenerek aldım, hemde hiç beklemediğim kadar rahattılar.
    @Nedret Çok teşekkür ederim Nedret abla.Güzel olmayan gelin yok sanırım:)

    YanıtlaSil
  10. @Büşra Öztürk Benim eşim benden yaklaşık 25 cm uzu olduğu için mecburen 11 cm lik topuklularla gezmek zorunda kaldım:)Alçak topuklu olması daha güzel,daha rahatedersin.
    @örgü tasarımları kızınız eminim benden daha güzel olur:) kızınıza hazırlayacağınız güzellikleride şimdiden çok merak ediyorum.
    @selda akçay aa.. soyadlarımız aynıymış.gerçi benimki değişti şimdi.bir garip oluyor insan:) çok teşekkür ederim bu arada.
    @meralhobiart çok teşekkür ederim. Hepimizin bahtı açık olur umarım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Ayakkabılarına ve gelinliğinin o harika sırt dekoltesine bayıldım, çok güzel olmuşsun :) Mutluluklar dilerim..
    http://edawedding.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. çok teşekkür ederim.çok sağolun:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *