Söz Detayları

30 Ocak 2012 Pazartesi

Baştan söyliyim resimleri biraz kötü çektim.Son anda aklıma geldi fotoğraflarını çekmek.Aynı şekilde makası süslemeyi de unutmuşum:) Genelde söz makaslarının sapına kurdele sarıyorlar,ben değişiklik olsun sallansın istedim. Son dakikalarda ancak böyle bir şey hazırlayabildim. İnşallah nişana daha güzelini hazırlarım unutmazsam tabi ki:)

Tepsimi de ablam yılbaşı hediyesi olarak almıştı. Genelde tepsilerin içine dantel örtü seriyorlar fakat biz bu tepsiye sermedik zaten için desenli diye.

Alyanslarımız da klasik anneanne alyanslarından:) Düz,sade bir model. Hatta sarısı annemde var. Kurdeleyide Tuba Hanım yaptı. Sağolsun o kadar işinin arasında yetiştirdi. Hemde renk konusunda kararsız kaldığım için iki renk hazırlamış göndermiş. Tekrar teşekkür ederim kendisine. Bu kurdelelerden yaptırmak isteyen olursa pasaj sayfası burda.
Söz kurabiyelerim nasıl olmuş? Onları da ben yaptım. Her işi son ana bırakmak gibi kötü bir huyum olduğu için, söz sabahı oturdum kurabiyelerle uğraştım.Halbuki bir gece önceden hazırlayabilirdim ama tembellik işte:) Kurabiyelerimi pişirip,şeker hamuruyla süsledikten sonrada tüllerle sardım. Dışarıya yaptırabilirdim aslında kurabiyeleri ama ben kendim yapmak istedim.Fena da omadı sanki ikinci denemem olmasına rağmen.
Sözü bitirdiğimize göre o zamn başlasın nişan hazırlıkları:)

8 yorum:

  1. Hepsi süper. Bayıldım özellikle tepsi ve kurabiye. Harikalar. İnşşal mutluluk dolu olur.. :)

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim, hepsi çok güzel, bu güzellikler hayatlarınızın devamında da karşınıza çıksın inş...

    YanıtlaSil
  3. Bütün detaylar çok güzel.
    Makas bu haliyle kurdele sarmaktan daha anlamlı olmuş.
    Tepsi zaten çok şık.
    Kurabiyelere ise bayıldım.İkinci deneme işi gibi değil çok profesyonel duruyorlar.
    Allah hayırlı ve uğurlu etsin canım.

    YanıtlaSil
  4. canım çok güzel görünüyor. Allah daha güzellerini nişanında nasip etsin çoğu şeyin resmini çekmeyi unutmuşum nişanda iyi organize et herkesi :)

    YanıtlaSil
  5. HAyırlı uğurlu olsun Neslihancığım, her biri ayrı güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. her şey çok güzel görünüyor. Allah tamamına erdirsin...

    YanıtlaSil
  7. Sizi tebrik ederim hem mutluluğunuzun ilk adımı için hemde emek vererek yaptığınız güzel hazırlıklarınız için.Yüce Allah mutlu, huzurlu bir yuva nasip etsin :))

    YanıtlaSil
  8. Bence kurabiyeler çok iyi görünüyor eline sağlık ve tebrikler allah tamamına erdirsin:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *