Avize Yenileme

2 Aralık 2011 Cuma

Bu avizede ablamın mutfağında asılı şu an. Bu tarz şeylerle uğraştığınız bilinince, kim evinden birşey atacak olsa önce size gösterir yaa.. heh..İşte! Bu avizenin hikayesi de öyle. Ablamın komşusu avizesini atmadan önce "siz buna birşey yapar mısınız yoksa atıyım mı diye sormuş?" Ablamda alıvermiş sonra başlamış boyamaya. İlk halinin resmini çekmeyi unutmuşuz. Ama hepimiz biliyoruz zaten bu avizeleri,klasik,cam avizeler.
Önce cam kısmı beyaz enamels boyayla; metal kısımlarıda kırmızı enamels boyayla boyandı.Sonra verniklendi ve benim ellerime geldi süslenip püslenmek için:):)Boya yaparken şu zemin boyama işini hiç sevmiyorum. Hep ablama veriyorum boş işlerle uğraştırma beni diye. sağolsun oda boyayıveriyor:):)
İşte Avizemizin son hali...

Zincir kısmına önce kurdeleler geçirdim sonrada silikon tabancası ile tek tek yapıştırdım çiçekleri. Avizeyi asmadan önce yapıştıramadığım için,yukarı bakarak süslemek zor oldu biraz ama sonuca değdi bence. Ne dersiniz?


2 yorum:

  1. çok değişik olmuş.avize süsleme deyinve hiç zincir kısmını süslemiş olabileceğinizi düşünmemiştim.tebrik ederim.sevgiler:)AYDA

    YanıtlaSil
  2. @biraydamasalı çok sevindim beğendiğinize. Zinciri çok kötü görünüyordu asıldığında bende çiçeklerle kapatıyım,ağaç dalı gibi olsun istedim. iyi de oldu sanırsam?

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *