20 TL'ye Hobi Köşesi

18 Kasım 2010 Perşembe

20 TL'ye bu kadar şey yapılırmı demeyin. Ben yaptım. Oldu.(Ali Ağaoğlu gibi konuştum..hah ha ha:)) bir odam var 40 şekle soktum. Demekki bir evim olsa neler neler yapacağım. Odayı her temizlediğimde şeklini değişitiriyorum. Bu da yaklaşık 4 ayda bire tekabül ediyor:) Neyse gelelim konumuza. Daha önceden çalışma masam vardı,okul bitince onu yeğenime verdim. Onun üstünde rahat rahat boya falan yapamıyordum. Sonra düz bir masa vardı evde onu kullanmaya başladım. Ama bu seferde malzemeler falan hep orda burda. Rahat lolmuyordu, toplaması,aradığımı bulması ayrı bir dertti. Çok da fazla masraflı bir şey yaptırmak istemiyordum. Evde eski karyolanın suntası varmış. Annem hiçbirşey atamaz, bu suntayıda niye sakladığını anlamadım zaten. Ama iyi yapmış bizim hükümet:) tam duvarın ölçüsünde kestirdim marangoza suntayı,kalan parçayıda dörde böldü raf olur diye. Sonra da suntaları 10 tl ye aldığım duvar kağıdıyla, eniştemle beraber bir güzel kapladık. Eniştemde ne yapsın bir tanecik baldızı var uğraşıp duruyor:)


Buradada eniştemden artistik tutkal sürüşler:) Hepsini kaplamaya 10 m lik bir rulo yetti. Duvar kağıtlarını biz tutkalla yapıştırdık. Pattex, bali gibi yapıştırıcılarla da olurmuş gerçi. Uzun rafları da ablam taşınırken ondan hacılamıştım:) Sonra hepsini ayaklar yardımıyla duvara sabitledik. Ve sonuç... Henüz yerleştirmedim. Rafları doldurunca eminim daha güzel görünecektir. Kutular,boyalar, kurdeleler filan...:)

3 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım. Güle güle kullanman dileğimle :)

    YanıtlaSil
  2. Kuzum uzun raflara ortadan da destek yap. Alttaki masa kısmına da hem ortadan hem de yanlardan destek ver, yoksa dirseklerini dayar dayamaz iner kucağına.
    Kullanışlı olacağa benziyor. Elinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sağol demetcim.
    Evet nedukcum biraz bel verir gibi oldular uzun raflar. ama şimdilik dışarı çıkıp destek almaya üşendiğim için,kitaplarla destek yaptım:)Bütün döküntülerimi topladı ama odam hiç bu kadar toplu olmamıştı. Gören şaşırıyor odan ne kadar toplu diye

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *