tatil ve ben:)

4 Temmuz 2009 Cumartesi






oh bee... sonuda vizeydi, finaldı, kpss ydi derken hepsi bitti çok şükür... ne zamandır doya doya uykuya hasret kalmıştım.ayıptır söylemesi son 1 haftadır nerdeyse günde 12 saat uyuyorum. insanın yapmak zorunda olduğu hiçbişey olmaması çok güzel işey walla. bütün gün uyuyorum sonrada ana kız gezmelere gidiyoruz. süper walla:) teyzelerin dedikodularını dinliyorum, çok komikler ya:) tutamıyorum kendimi, başlıyorum gülmelere... yandaki çilek çok kıymetli bizim.. kaç gün kimin yiyeceğine karar verilemedi nerdeyse..o derece yani! annemin saksıda yetiştirdiği çilekler. aman görmeniz lazım nasıl özeniyo, nasıl seviyo onları, çocuğuymuş gibi saatlerce konuşuyo onlarla.en son olarak küçük bilgenin yemesine karar verildi. yesinde daha da tombiş olsun diye:)


tabiki tatil olmasıyla birlikte benim elişiler dökldü ortalığa.birinci olarak mutfak masası için ötrü işlemeye başladım dün. ekliyorum resmini.gerçi tel. ile çektiğim için biraz kötü ama olsun. tamamen bitince daha güzelini eklerim. örtü hazır kesilmiş 90a 90 olarak, ortasındada işlemek için kendinden etaminli bir kısım var.

ikinci olarakda örgü battaniye örmeye başladım. ben çok seviyorum. annem ve bir çok kişi ne gerek var dese de seviyorum ben işte. bu motiflerden 35 tane yapıp 5e 7 birleştircem inşallah. bunun bitmesine çok var gerçi ama bitince eklerim.

2 yorum:

  1. ellerine sağlık..
    örtü el emeği cidden..
    kpss gitti bitti,tum gunler bızım :d

    YanıtlaSil
  2. evet sezgicim..kpss, dersler gitti;dertler bitti walla:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *