kolye askısı

15 Temmuz 2009 Çarşamba


insanın çok kolyesinin küpesinin olmasıda ayrı dert canım.muhafaza etmek sorun oluyor.kolyelerim hepsi orada burada asılıydı.takmayı unuttuklarım bile oluyordu,hepsini bir arada görmeyince. ne yapsam ne yapsam diye düşünürken en iyisinin elbise askısı olduğuna karar verdim.gittim aldım bir tane.dolabımada yapıştırdım ama takılarımın hepsi sığmadı malesef.bir ara çıkıp bir tane daha alıcam.ancak sığacaklar sanırım.bir arada küpelerim için bir çözüm bulmam lazım.fikirlerinizi bekliyorum...

4 yorum:

  1. Bende böyle astım kolyelerimi :) Assortie'de de çok cici küpelikler var ben kalp şeklinde olandan aldım oldukça kullanışlı tavsiye ederim.

    Çok Sevgiler! *)

    YanıtlaSil
  2. en kısa zamanda gidip bakıcam assortie'ye. tavsiyen için çok teşekkür ederim lal.

    YanıtlaSil
  3. Merhabaa canım; Favorilere eklemişsin bu sayede bende senin blogunu ziyaret etme fırsatı buldum... Takılarını çok beğendim ve birşeyi farkettim belki sende farketmişsindir kullandığımız boncukların seçimi hemen hemen aynı :) Hatta bu resimde gözüme çarpan bazı kolyelerdeki boncuklardan benimde kolyelerim var. Tarzlarımızda biraz benziyor zaten:)

    Bu arada küpelik için bir tavsiye; arkadaş assortie demiş ama oradakiler biraz pahalıydı aynı şeyden bahsediyorsak tabi:s bence bizim gibilerin küpe askısı bile el yapımı olmalı :) Bende bu düşünceyle yola çıkarak annemin mutfakta kullanmadığı fincan-kupa askısını küpe askısı yaptım :) Bi ara fotograflarım istersen...
    Neyse ilk yorumda bu kadar gevezelik yeter görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  4. selam canım
    geç cevap yazıyorum ama kusura bakmazsın umarım. bende farkettim dediğin olayı. çok yakın hissettim kendime.
    küpelik tavsiyen içinde çok teşekkür ederim. sen bi ara fotografını gonderirsen,bende gider anneme gider bi tane fincan-kupa askısı alırım:)
    görüşmek üzere,renkli günler

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *