Kına Gecem

16 Aralık 2012 Pazar


Daha önce kına geceme dair detayları paylaşmıştım. Son olarak da kına gecesine dair fotoğraflar eklemek istedim. Artık başka birşey de kalmadı sanırım düğüne-kınaya dair paylaşacağım. Bir tek gelin hamamı kaldı. Onuda en kısa zamanda ekleyeceğim.
Fotoğraflarda gördüğünüz üzere paso sırıtmışım. Kına yakılırken de ağlatamadılar beni, evden çıkarken de.
Daha sonra acısını çıkarttım ben ama:)
Kına yakılma sırasında bindallı giydim. Genelde kırmızı olur ama ben kırmızı giymek istemedim ve tercihimi mordan yana kullandım. Kına yakılmadan öncede zümrüt yeşili bir elbise giydim. Burada da şansım yaver gitti. Girdiğim ilk mağazadan aldım ve çıktım. Genelde aradığın bir şeyi bulamazsın ya.. Çok şükür benim için düğün sırasında öyle olmadı. Ne aradıysam ilk seferde buldum:) Darısı gelin olacakların başına:)

Kına tepsime buradan, kına bebeklerime buradan, kına el mumlarıma buradan ve kına çerezliklerime ise buradan bakabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Neslicim muhteşem görünüyorsun her iki kıyafetin de ayrı ayrı yakışmış canım göz kamaştırıcı ..

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim yüzünüzden güzel tebessümünüz eksik olmasın.Mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. @KARMA BUTİK çok teşekkür ederim, hepimiz gülelim inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. maşallah kuzum sultan gibi olmuşsun:)

    YanıtlaSil
  5. merhabalar blogunuza onceden de bakmısdım sımdı ıse dugun detayları dıkkatımı cektı bnmde dugun hazırlıklarım var nıkah dı kınaydı zamn hızla gecıyor.
    nıkah ıcın bnm de 2 sey aklımda var dugun oncesı olucagı ıcın senın gıbı mı yapsam yoksa Mini Kavanozlar a bonıbon mu koyup kurdele yapsam blemedım sen kutuları nereden aldın acab

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *