Cumartesi Mutluluğu

3 Kasım 2012 Cumartesi

Bu sabah uyanır uyanmaz soluğu Kadıköy'de aldım. Eşimin sabahtan Kadıköy'de işi vardı.Bende takıldım peşine. Dönüşte ise bu güzellikler eşlik etti bize. Başka bir şey için olsa muhtemelen kalkmazdım muhtemelen Cumartesi sabahı. Ama bu güzelliklere değdi.
Aklım tabiki almadıklarımda kaldı. Haksız mıyım ama? Hepsi çok güzeller:) Bugün bir tanesinden azıcık kullanarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Kumaşlar bu kadar güzel olunca insan kullanmaya da kıyamıyor:)
Bir de yakından bakalım sevgili kumaşlarıma:)




11 yorum:

  1. Nereden aldiginizi cok merak ettim
    Sevgiler
    Esra

    YanıtlaSil
  2. Çok güzellermiş canım. çanta ve cupkekli çok değişik. neler yapacaksın merakla bekleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  3. ooo kumaslarr nefısss..ne guzel şeyler yaparsınız bunlarla:))

    YanıtlaSil
  4. Amaaannnn ! Cupcake li kumaşlaaaar! Nereden aldınız? Bana adres gösterirseniz çok mutlu olurum.. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Gerçektende hepsi birbirinden güzel neler yapılmazki bunlardan eminim becerikli ellerinizden güzel şeyler çıkacak ortaya beklemekteyim

    YanıtlaSil
  6. ay evet bende çok beğenerek aldım:) kıyıp kesemiyorum:) kadıköyde masafçılar sokaktan aldım. İstanbul dışında olupta isteyenler varsa kadıköye gittiğimde alabilirim.

    YanıtlaSil
  7. Süper! Sık sık geliyorum İstanbul'a.. Yerini öğrenmem iyi oldu.. Masafçılar sokak! Tamam! Mutlaka gitmem gerek! ;) Çok güzeller! merakla bekliyorum neler çıkaracağınızı.. teşekkür ederim! SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  8. Kumaşların hepsine bayıldım, kırmızı puantiyeliden bende almıştım, aynı şekilde kullanmaya kıyamıyorum. Bende ankaradan metresini baya bir fiyatlı almıştım, acaba orada daha uygun mu merak ettim doğrusu, güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 25 liraydı sanırım metresi.

    YanıtlaSil
  10. Sevgili adaşım :) bende metresini 25Tl den aldım, Ankara İstanbul fark etmiyor demek ki, bu ithal kumaşlar çoğu yerde aynı fiyata satılıyor, bir Bursalı olarak gönül ister ki Bursa gibi tekstil yerinde de böyle güzel kumaşlar üretsinler ...

    YanıtlaSil
  11. ah ah keşke üretseler.Bu tür kumaşları üretebilecekken ithal etmemiz çok büyük ayıbımız. ve bunun gibi daha bir çok şei:(

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *