Çok Düzenliyimdir;)

26 Temmuz 2012 Perşembe

Çok  düzenli ve planlıyımdır ben... öhöm öhhömm... Şimdi tanıdık birisi okur bu yazıyı,rezil olmayayım. Uzaktan yakından alakam yoktur planlı ve düzenli olmakla. Canım o gün ne isterse onu yaparım, bekleyen işler daha acil olsa bile. Sonra da son gün işleri yetiştireceğim diye çırpınır dururum. Her seferinde de yetişir ama. Bugüne kadar hiç yetişmediği olmadı. Belki de bunun vermiş olduğu rahatlık bendeki. Yada bazıları gibi aldığı şeyi hemen yerine koyanlardan da değilim. Bir çok kişi evlenince bunun değişeceğini söylüyor. Şu an evde peşimi annem topladığı için bu kadar rahat olduğumu söylüyorlar. Şimdilik bu konu hakkında yorum yapamıyorum. Evlenince göreceğiz. Değişiklikleri yazarım yine. 
Bu arada düğünüme 83 gün kaldı bugün itibariyle. Günler çabuk mu geçiyor ne?
Neyse sadete geliyim. İnternette bulduğum plan, blog yazarları için. Bütün yazarlar için değil tabi:) Düzenli planlı olmayı sevenleriniz için:) Hafta başından yazacaklarınızı önceden planlayıp,sonra ne yazsam diye düşünmezsiniz.
Bir benzerini de yemek pişirenler için yapmışlar. Her gün " bugün ne pişireceğim yaa.." diye sıkıntılananlara güzel bir çözüm;)


4 yorum:

  1. Bu en çok benim işime yarayacak..Sadece başlığın da ufak bir değişiklik yapmalıyım. "Bugün ne yesem " :))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzelmiş ya çıktı alınıp çoğaltılası(hemen kopyaladım) :)

    Bloğuma anlık yazıyorum; yaşadıkça :)

    Ama yemek olayı iyiymiş ya evlenince(şimdi annem yapıo yemekleri) güzel olur hele ki çalışan insanlar için süper :)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *