Yeni Yıl Hediyelerim-Vol.1

21 Aralık 2011 Çarşamba

Yeni yılın ilk hediyeleri...Hayat Melodisi'nin yaptığı yeni yıl çekilişine katılmıştım. Ordan bana süper bir paket geldi:) Oradan dediğim yani Fiamma'nın Güncesi bloğunun sahibinden. Paketin fotoğrafını çekmek için sabredemedim ve hemen açmaya başladım. nasıl güzel şeyler çıktı içinden.
Noel babalı kitap ayracım,kardan adamlı mumum, bebekli anahtarlığım,lavanta kesem,lavanta kesemle uyumlu cep telefonu kılıfım(ben öyle kullanıyorum) vee keçe sepetim... Ne kadar çok şey göndermişsin Fiammacığım. Yazması bile çok uzun:)

Çok teşekkür ederim Sevgili Fiamma. Eline,yüreğine sağlık...

6 yorum:

  1. çok sevindim ulaşmasına..keçe sepete bayıldım buarada :)

    YanıtlaSil
  2. Fiamma harikasın...Nesli güle güle kullan....

    YanıtlaSil
  3. Ahh Neslihancığım anlaşılmasın kim kime çıktığı diye açıktan bloğunu takip ederken bu teşekkür yazını atlamışım:)) Kusuruma bakma lutfen, hediyelerini beğendiğine çok mutlu oldum, her birini iyi günlerde sevgiyle kullan canım. Blog listeme ekliyorum güzel bloğunu artık daha rahat takip edebileceğim o güzel paylaşımlarını. Bu arada en güzel yeni yıl hediyesini ve belki de en anlamlısını sevdiğinden almışsın. Bir ömür boyu ilk adımı attığınız yolda mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. ah çok haklısın fiammacığım. bende aynı şekilde hediye göndereceğim kişileri takibe almamıştım anlaşılmasın diye. hediyelerinin herbirini çok sevdim,çok beğendim,eline yüreğine sağlık. çeyizime kaldırdım bile hepsini:)

    YanıtlaSil
  5. Nasıl bie tevafukturki fiamma tarafından hediyelerle mutlu edilen diğer Neslihan da benim.Blogunla yeni tanıştım,becerilerine hayran kaldım,bende beklerim

    YanıtlaSil
  6. :) gerçekten çok hoş olmuş.
    takipteyim adaşım

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *