Yarım İşler-1

26 Aralık 2011 Pazartesi

O kadar çok yarım işim varki...Tam bir maymun iştahlıyım. Birini bitirmeden birini başlıyorum. Her gördüğümden benimde olsun istiyorum. Bu işide kuzenimin elinde gördüm. Benimde olsun dedim. Gittim bir heves kumaşını,ipini aldım. Yavaş yavaş işliyorum. Yavaş yavaş dediysem yani yaaaavaaaaaaaş yaaavvaaaaaaaaşşş:) Bu arada bu el nakışındaki ilk denemem.Nasıl? Becerebilmiş miyim?

5 yorum:

  1. cok güzel olmuş ellerinize saglık ben nakış öğretmenliği okuyorum ve begendim sadece sarmalarda problem var onun için altına bikaç kat domino koyup onun üzerinden sarma yaparsanız hem daha dolgun olur hemde düzgün olur ama ilk kez işleyen biri olarak cok güzel yapmışsınız gercekten bide balıksırtını cok güzel yapmışsınız ama ilk battığınızı biraz daha uzun batarsanız tadından yenmez

    YanıtlaSil
  2. beğendiğinize çok çok sevindim.birşey sormak istiyorum,domino dediğiniz ne acaba?:):)

    YanıtlaSil
  3. bence çok güzel gidiyor hele ilk nakışsa süper.ben de çok nakış yaptım daha yayınlamadım.ayrıca benimde sizin gibi çok yarım işim olur:) ben bunun iyi olduğunu düşünüyorum çünkü insan her ruh haline göre değişik işler yapmak istiyor oluyor ve her iş eninde sonunda tamamlanıyor..

    YanıtlaSil
  4. ayyücecim bekliyorum o zaman yaptıklarını, Sen gösterde,ben bi tane daha yarım iş ekliyim işlerime. seninde dediğin gibi kafama göre bi birini işliyorum bi birini:) tek tesellim hepsi birden bitecek diye düşünmem.biterlerse tabi:):)

    YanıtlaSil
  5. kusura bakmayın gec dönüyorum ama domino pamulu bi iplik yumak seklinde emin degilim ama sanırım işlediğiniz iplik domino 12 numara onu iki kat olarak simin altına koyarsanız süper olur merak ettiğiniz bişey olursa bloguma yorum bırakabilirsiniz bitmiş işide görmek isteriz:) sevgiler

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *