Benden Haberler ve Önizlemeler

28 Eylül 2010 Salı

Uzun zamandır sesim çıkmıyordu yine. İnternet denen teknolojiye kavuşabildim. Blog yazmayı ve okumayı ne kadar çok özledim anlatamam. Hafta sonu bir aile yakınımızın düğününe gittik.
Düğünün Ankara'da olacağını duyar duymaz, Sevgili Ece Aymer'i de görebileceğim aklıma geldi. Normalde    "Ankara'da düğünmü olur yeaaa... İnsan İstanbul'da yapar..." diye mızıklanacak olan ben, şıkkıdı şıkkıdı oynaya oynaya gittim Ankara'ya. Şans eseri Ece Hanım'ın da o gün atölyelerine yakın bir alışveriş merkezinde yılsonu sergileri varmış. Sınav biter bitmez soluğu orada aldım.İnanın Ece Hanım çok çok cana yakın birisi ve yaptıkları da fotoğraflardan göründüklerinden daha güzel. Malesef fotoğraf çekmeyi unutmuşum,günün yorgunluğuyla:( Ama Ece Hanım ilerleyen günlerde koyar zaten kendi sayfasına ilerleyen günlerde sergiye ait resimleri. Burada bulamadığım bazı şeyler almak istiyordum atölyelerinden,kapalı olmasına rağmen çalışma arkadaşlarından biriyle beni atölyelerine gönderdi ve alışveriş yapmamı sağladı. Çok hoşuma gitti, başkası olsa yapmaz böyle bir güzelliği hiç tanımadığı bir insana.
Aşağıdaki bardak altlıkları enişteme hediye gidecek.Yapımı gayet basit 2 saatte bitiverdi hemen. Önce zemin rengine boyadım ve stencil ile puantiyelerini yaptım.Sonrada kestiğim resimleri üzerine yapıştırdım ve son olarakda vernikledim.
Bir kaç tanede yaptıklarımdan ön izleme eklemek istedim. Evet.. Etamin işliyorum:) Gerçi etamin denmez heralde çok küçük kareleri çünkü,işlemek baya yoruyor insanın gözlerini. Dergide bu panoları görünce işlemek istedim bende. İlk başta gözüme kolay görünmüştü ama değilmiş:) Ne zaman biter artık bilmiyorum.



Bu tepsiyide ortaokuldan bir arkadaşımın annesine yapıyorum. Henüz bitmedi. Daha resim çatlatılacak ve çatalakların arasına yağlı boya girecek. Bitince huzurlarınıza çıkartırım kendilerini tekrar:)
Aşağıdaki kutuda dikiş kutusu olacak inşallah. Bu da liseden sıra arkadaşımın annesine hediye gidecek. Bu aralar annelere çalışıyorum:) Anneler sıraya girsin lütfen:) Üstüne Ece Aymer'den aldığım resimlerden birini yapıştırıp,kabartmayı düşünüyorum ama bakalım becerebilcekmiyim.

Şimdilik benden bu kadar şekerler:)
Hepinize RENKLİ GÜNLER Diliyorum.

8 yorum:

  1. Sınav için umarım hayırlısı olur diyorum.

    Ben Ece Hanım'ın sitesini kısa bir zaman önce keşfettim ve bayıldım ya hele o evi rüya gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olacakları şimdiden belli.
    Bardak altlıkları da çok güzel olmş zaten. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Yapmaya başladığın çarpı işine bayıldım.Hepside harika görünüyor.
    şemasını yükleyebilirmisiniz.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. @Fulya Bozkurt sağol canım güzel dileğin için,hayırlısı olur inşallah. Atölyeside,çalısma arkadaşlarıda,öğrencileride kendi gibi tatlı Ece Hanımın

    @neduk bitirebilrsem tabi,özellikle çarpı işinin biteceğinden emin değilim:)

    @NESTUĞ teşekkürler..fotoğraglarını çekip yüklerim canım en kısa zamanda.fotograftan belli olur snaırım.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı sonuçlar olsun canım.
    Tepsiye bittim.
    Sevgiyle:)

    YanıtlaSil
  6. Sınavın inş. istediğin gibi geçmiştir canım, bu arada boş durmamışsın helal olsun yani :D Ellerine sağlık. Bu arada Ankara'ya yine bekleriz... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Bardak altlıkları süpeeeerrrrrr....

    YanıtlaSil
  8. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Sibelcim inşallah 1 ay sonra mülakat için gelirim ankaraya:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *