Kumaş Güller

13 Nisan 2010 Salı

Uzun süredir kayıplara karışmıştım yine,çok istediğim birşeyi gerçekleştirebilmek için uğraşıyorum. Netleşsin sizlerlede paylaşacağım.
Bu kumaş gülleri uzun zamandır denemek istiyordum. Sandığımdan daha kolaymış yapımı. Tv izlerken bile rahatlıkla yapılabiliyor. Ben heroes'u izlemeye başladım bu aralar,izlememiştim daha önce.
İzlemeyenlere tavsiyem mutlaka izleyiniz,ben şimdi 3.sezondayım. Bulduğum her boş anda izliyorum. Kumaş güllerimide o sıralarda yaptım işte. Henüz nereye dikeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Beklemedeler şimdilik. Birkaç renk daha eklenecek yanlarına. Ondan sonra bir kısmı broş,bir kısmı taç ve toka olur sanırım. Yapımı internette birçok yerde var,yinede bulamayan olursa yoruma yazsın,yapımınıda fotoğraflamaya çalışırım.
Hepinize sevgiler,renkli günler;)

5 yorum:

  1. ne guzel olmus yaka süslemesi nden yastiga kadar bir cok secenek var bu gullerde .takip takistiracak bi yerler buluyor insan ;D

    YanıtlaSil
  2. Hello dear, Thank you for following my blog, following you back!
    Love the flowers! Great job, they look good.
    Love Hero too.....:)
    Come say hi when you can :)
    Gros bisous
    Frenchy

    YanıtlaSil
  3. @style m:bende takacak yer bulabilmeyi umuyorum canım,ama bir kac renk gül daha eklemem gerekiyor öncelikle sanırsam:)

    @Le Chateau des fleurs: hello sweety! thank you for follwing me:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba virde bu çiçeklerin yapımını gösterseniz? sevinirim.
    cevriyekaptan@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  5. en kısa zamanda gösteririm.sevgiler...

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *