Kibrit Kutum

21 Şubat 2010 Pazar

Kelebek Atölyesi'nin hazırladığı kibrit kutusu oyununuz artık hepiniz biliyorsunuz heralde.Geçen hafta eşler belli oldu,benim eşim mavisonsuzluğum blogunun sahibiydi.Kibirit kutumu biraz geç gönderdim sahibine,şehir dışında olduğum için. Çok mahcup oldum eşime ama kendisi çok anlayışlıymışki,hiç sorun etmedi.Şanslımıyım ne:) Bilgisayarımıda abime ödünç verdiğim için gösteremedim kutumu size,az önce kavuştum kendisine ve hemen ekliyorum:) Çok teşekkür ederim Selfet'cim çok beğendim kutumu...Eline,emeğine,yüreğine sağlık...Benimki biraz aceleye geldi,kusura bakma tekrar:)

5 yorum:

  1. Biz de jeliboncukla eşleşmiştik, pazartesi gönderdik kutularımızı. Çok güzel olmuşlar elinize ve emeğinize sağlık:) İkiniz de güle güle kullanın cicilerinizi!

    YanıtlaSil
  2. çok sağol canım sizin kutularınızda çok güzel olmuş baktım:)ellerinize sağlık..güle güle kullanın daha çok yapalım böyle etkinliklerden,güzel oluyormuş dimi?:)

    YanıtlaSil
  3. Evet hem eğlendik, hem tanıştık kaynaştık:) Ben de şimdi http://yetenek-sizin.blogspot.com/2010/02/lutfen-okuyun-cok-onemli.html gördüm, hızımı alamayıp buna da katıldım:))

    YanıtlaSil
  4. bende katılıyım hemen,birbirimizi mutlu ettik..şimdi sıra çocuklarda:)

    YanıtlaSil
  5. bende katılıyım hemen,birbirimizi mutlu ettik..şimdi sıra çocuklarda:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *