defterlerim ve bilekliğim...

3 Ekim 2009 Cumartesi

geçen gün demiştim ya defter kaplıyorum diye..henüz tam bitmediler ama fotoğraf makinesi elimdeyken birkaç tanesi paylaşmak istedim. abimin sigorta acentesi var. o müşterilerine özel bir hediye vermek istiyordu yeni yıl için. benimde aklıma bu defterler geldi. üstlerinede isimlerinin baş harfini işliyorum, sonuç budur.. renk renk bir sürü defter var şimdi evde. insan yazmaya kıyamaz walla:)

bu defterlere sahip olmak isterseniz; ailenizin sigortacısı Ali Akçay:)

bu bilekliğide bir arkadaşım istedi haftasonu abisinin düğünü varmış, beyaz bir elbise giyecekmiş. stil direktörü nden görüp yaptığım bileklikleri çok beğendi.  bendende beyazını istedim. böyle özel bir gününde benim yaptığım bilrkliği takması çok çok mutlu edici bir durum benim için:)

NOT:jeliboncuk cum albümlerin içini çekmemi istemiştin.unuttum sanma. bu defterlerinde henüz içlerini yapmadım. yapınca çekicem.aklımda:)
NOT2: bu keçe bilekliklerin asıl yaratıcısı bilundesign mış. ben bilgisayarıma stildirektörünün yaptığı bilekliğin resmini kaydettiğim için sadece kendisinin linkini vermişim.sevgili stildirektörü uyarmış beni sağolsun. yoksaa ben kopyamı çekerim, peşinden itirafımıda yaparım:) bilun umarım kızmamışsındır:)

10 yorum:

  1. Merhaba canım.. Son yaptıklarına da diğerlerine olduğu gibi bayıldım :) Ben de defter kaplama ffikrini sende araklayabilir miyim:)

    YanıtlaSil
  2. tesekkurler canım.evet evet lütfen arakla:)çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Bileklik nefis görünüyor yaa bayıldımm.Defterlerde şahane olmuş :))

    YanıtlaSil
  4. Defter kaplamalar harika olmuş!Turuncu olan özellikle çok güzel!Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  5. Ayyy çok güzeller yaaa :) bunlardan bende istiyorum neremi sigortalatsam acaba:)) Neyse şaka bi yana canım valla hele siyah çiçekli olana bittimm, bence sen düğünlerde kullanılan anı defterleri olarak da yap:) Bu arada bu bilekliklerin altına keçe mi koyuyorsun:)

    YanıtlaSil
  6. Çok özel hediyeler olmuş gerçekten.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. eylülcüm teşekkürler
    anne ve kızları sanada çok teşekkür ederim.beğenmene çok sevindim.
    jeliboncuk; bilemiyorum walla sigortanızı yaptırıosunuz, defteriniz geliyor:)abimden reklam parası almam lazım. bilekliklerin altına keçe koyuyorum ben, ama kalın sert duran bir kumaşta olabilir belki.
    neduk, meslektaşım:) teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  8. Canım ben çok şık olmuşlar ancak keçe üstüne bu şekilde çalışmaları yapan ve satan asıl kaynak kankimiz Bilun'dur yazmıştım hatta bak onun sitesi bu http://www.bilundesign.com

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler canım.ben senin bilekliğinin resmini kaydetmişim.o yüzden sadece seni eklemişim.şimdi bilunuda ekliyorum, kusura bakmaz umarım:(

    YanıtlaSil
  10. Yok canım bakmaz ilettim de ben ona bilakis sevinecektir mucx bebek

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *