rengarenk...:)

24 Eylül 2009 Perşembe

bu kolye ve bileklikleri yapalı çok aslında ama malum blogspottaki sorun yüzünden paylaşamamıştım. ilk resimdeki kolyeyi etsy ve lacheen den gördüm, yaptım :) bileklikleride stildirektörü 'nden :) kopyacıyım n'olmuşşş:):)


13 yorum:

  1. Ayyy canımmm benim çok güzel olmuşlarrr :D Seninki kopycılık sayılmaz itiraf ediveriyosun hemen :) Ben yaptım ben ettim diye kasılmıyosun:) Eline sağlık vallaaaa bende kopya cekebilirmiyim:):)

    YanıtlaSil
  2. sağol canım benim. itiraf edince kopya çekmiş olmuyorum dimi? :) devam ediyim oyleyse. güzelim çek tabi sende, renk renk yapıp takıverelim;)

    YanıtlaSil
  3. ben de cok begendiiimm :) ben de senden kopya cekecegim nesli cim :p :)) sanirim sen kece uzerine yapistirmissin cnm ; ben de kece bulursam eger bir gun yaparim :D

    YanıtlaSil
  4. çek tabi canım sende, onun için paylaşıyorum zaten. ben pasaj.com dan aldım keçelerimi gayetde memnunum. şimdiden kolay gelsin sana:)

    YanıtlaSil
  5. bana kolay geldi neslicim :)) benim tasarimim da blogumda ; bir bak istersen ;) bakalim begenecek misin ... sevgiler ..

    YanıtlaSil
  6. baktım cnm çok güzel olmuş. ellerine sağlık. güzel günlerde kullan inşallah:)

    YanıtlaSil
  7. cok tesekkur ederim nesli cim ... tekrar gorusmek uzere; guzel bir gun gecirmeni dilerim :)

    YanıtlaSil
  8. özellikle pembesi çok cicii elinize sağlık

    YanıtlaSil
  9. didem gül sağol, çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
  10. Bayıldım ben bunlara çook güzel görünüolar çook :) Elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  11. merhaba,çok güzel olmuş,bende görüyorum bilekliklerden sık sık yapacaklarımın listesine aldım:))özellikle kolye çok şık olmuş.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *