gece ganimetleri..

26 Ağustos 2009 Çarşamba

henüz iş bulamadığımdan gece geç saatte yatıyorum.sabah kalkıp gidilecek bi işim olmadığımdan ne kadar geç uyansam o kadar iyi diye düünüyorum. sonra işe girince çok arıcam bu günlerimi. ramazanda gelince yatıyorum 1 saat sonra kalkıyorum, uyku bölünüyo dalamıyorum tekrar. bende uyumamaya karar verdim. sabah 4 e kadar falan oturuyorum sahuru yapıp ondan sonra yatıyorum. işte bu broşlarda dün gecenin ganimetleri.buyrun bakalım...

bunu geçen gün yapmıştım ama cep telefonuyla çektiğim için pek güzel çıkmamıştı. onun için bi daha ekliyorum.pek bi zevkli ya bunu yapması.. bir sürü yapıp her yere takasım var:)

gecenin favorisi bence bu broş oldu. çok sevdim bunu...


kırmızı benim en sevdiğim renk... herşeyim kırmızıdır. ayakkabım, çantam cüzdanım saatim...bi broşum yoktu onuda yaptım.tam oldu artık:)bunu daha farklı yapmayı düşünmüştüm aslında ama ortaya bu çıktı.pempe pembe şeker bişiy oldu böyle işte...dün gece bunları yapabildim bakalım bu gece neler çıkacak?:)

8 yorum:

  1. çok güzel hepsi ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. sende mi iş arıyorsun tatlım al işte sana bir ortak nokta daha :) Kimbilir daha ne çıkacak :)
    bu arada broşlara gelince pasajda görmüştüm çok begendim burayada gelip yorum yazayım dedim :) Eline sağlık canım çok güzel olmuşlar, değişik renklerini de bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. sağol canım benım.sendemı iş arıyosun?bu krizde çok daha işsiz kalırız biz ya:(kimse işe alım yapmıyoki.ben gerçi bıraktım artık, boncukçu olıyım en iyisi diyorum:)sen neyle ilgili iş arıoydun canım?
    bu arada broşlardan ve o çiçeklerden yapıcamda kurdele ve kumaşım yok. yarın kadıköy pazarına gidip alıcam inş. rengarenk.

    YanıtlaSil
  4. Valla benimkide ümitsiz vaka canım iktisat bitirdim ama zaten dediğin gibi direk kimse işe almıyor:) bende düşünmüyo değilim en iyisi açayım bi incik boncuk dükkanı diye, ortak mı olsak ne :) Ama ona da sermeye lazım, ki o da yok :s

    YanıtlaSil
  5. merhabalar
    hepsi çok güzel olmuş fakat en baştaki çiçeğin yapılışını detaylı anlatabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim canım,en kısa zamanda fotoğraflayıp anlatırım.sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. http://www.nesliakcay.com/2009/08/yaka-ignesi-yapm.html
    canım bu linkte anlatmışım daha önce...

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *