abooo.. mimlenmişim. ne yapıcam ben şimdi?

31 Ağustos 2009 Pazartesi

bu benim ilk mimim ve 7 tane ilginç özelliğimi yazmam gerekiyomuş. dünden beri düşünüyorum. ilk başta pek bişey bulamamıştım. normal bir insan olduğumu düşünmeye başlamıştımki.... sonra bunlar geldi aklıma

1) sakızdan nefret ederim. hayatımda hiç çiğnediğimi hatırlamıyorum ve yanımdada asla çiğnetmem. nedir bu nefretin sebebi bilmiyorum ama bu yüzden sürekli yolda,okulda, otobüste falan kavga ediyorum. çok fazla tiksindiriyor beni ve işin garibi sinirlerimi zıplatıveriyor. bence sakız üretimi yasaklanmalı:) (biraz bencilce ama napiyim dayanamıyorum, görmeye bile)
2)saatlerce gık demeden bi işin başında oturabilirken sadece ders çalışma masasında 15 dakıka dahi oturamıyorum. neden bilmiyorum. masada bi bozukluk var bence. okuluda nasıl bitirdim hiç bilmiyorum.
3)yaz -kış ayaklarım buz gibi olduğu için hep çorap giyiyorum.hani şu herkesim ayılıp bayıldığı sıcaklar varya.. hıh. ben o zamanlarda bile ayağımda çorapla dolaşıyorum, herkeside fenalık basıyo beni görüp:)
4)gögsümde iz gibi bişey var.aslında yok ama yazın yakası açık bişey giydiğimde güneş vurunca beliriyor sadece. ben artık o kadar bütünleştimki onunla ama her gören şaşırıyor.
5)gece yatmam, sabah kalkmam...ve mutlaka bişeyler yemeden önce bi'fincan kahve içerim.yoksa açılmıyor gözlerim.
6)çok sabırsızımdır, hemen herşey olsun bitsin isterim. bu aynı zamanda en sevmediğim özelliğim galiba. gerçi takı yapmak falan beni biraz sabırlı bir insan yapar gibi oldu ama yeterince değil malesef:(
7)kimya mühendisiyim ama bu bölüme girip okumaya başladığım ilk günden beri hergün katlanarak, hiç azalmadan nefret ediyorum.
bu postu yazarken ablamı arayıp sordum benim ilginç bi'özelliğimi söylesene diye. bence en garibi 24 senedir senin delimi yoksa dahimi olduğuna karar verememem dedi:)
bende arkadaşım kitapkurduyum ben i mimliyorum.kolay gelsin...

5 yorum:

  1. :):) bende baya bi düşündüm ama seninkileri okuyunca aklıma yeni seyler geldi :) mesela bende sakızdan nefret ederim çigneyemem:s İkinciden zaten bende bahsettim ve dediğin gibi nasıl bitti bu okullar ya :):)veee bende iktisattan hiç haz etmiyorum :S ne olcek bizim halimiz çilek hanım:) Arkadaşım bu arada sevimli bir çilek hanım resmi buldum nette belki biyerlerde kullanırsın nasıl ulaştıracağım onu sana

    YanıtlaSil
  2. ay sakız meselesine katılıyorum.çakkada çakka diye çiğneyen biri olursa yanımda anında sinirden titremeye başlıyorum.aynı bende habıre kavga edıyorum.kampanyamı baslatsak sakız kaldırılsın dıye ne sıgara gıbı toplu yerlerde yasaklansın bence.sağlığımı bozuyor.

    YanıtlaSil
  3. Canım çok teşekkürler!Biliyor musun hayatımda ilk kez mimlendim!:))En kısa zaman içinde cevaplayacağım!Tekrar teşekkürler!

    YanıtlaSil
  4. İçtenlikle yazılmış güzel bir yazıydı.

    YanıtlaSil
  5. yorumun için teşekkürler jeliboncukcum.. halimize gelincede bilmiyorumki canım.millet ben işe giriyim diye her yere haber salmış.bende tık yok. ben böyle gayet mutlu mesudum. şimdi git fabrikaya, tıkıl işçilerin arasına, evde renkli renkli boncuklar varken.iş mi yani?:)

    karabidikim olabilir bencede. kesinlikle yasaklanmalı bence. çok rahatsız edici ve sinir bozucu yani.

    anne ve kızları benimde ilk mimimdi. baktım senin yok mimin eksik kalma dedim:)

    delphio teşekkür ederim yorumun için...

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *