vee...yeni kitaplarım...

11 Temmuz 2009 Cumartesi


attım kendimi yine alkım kitabevine.kaybettim yine kendimi, hangisini alacağımı şaşırdım. yoğunluktan bir türlü okuyamadım uzun süredir. öncelikle halid ziya uşaklıgil'in aşk-ı memnu'sunu aldım. daha önce okumamıştım. bu sene dizisini seyredince çok beğendim.dizide tatile girince olacakları merak ettiğimden alıverdim hemen. biraz okudum. gerçi diziyle biraz farklılıklar var ama güzel yinede. ikinci olarak da daha önce bahsettiğim kurt seyt ve shura'nın devamı olan kurt seyt ve murka'yı aldım. üçüncü olarakta sadece adı tam bana göre olduğu için aldım.'pasaklı tanrıça'. harbi çok pasaklıyım yaw.ne olcak benim bu halim:( kız dediğin derli toplu olur demi? bu kitapda 29 yaşında işkolik,avukat bir bayanın yaşantısını anlatıyormuş.okuyunca yorumlarımı bildircem tabi ama güzele benziyor.bu üç kitabı aldım ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.daha almak istediğim bir sürü kitap vardı ya:( onlar orda kaldı malesef:( neyse şimdi uzanıyım yatağımada okuyum yeni cicilerimi...:)

4 yorum:

  1. Güzel kitaplar almışsın!Aşk-ı Memnu'yu ben de okumuştum,diziyi izlemiyorum gerçi.
    Sophie Kinsella'nın Pasaklı Tanrıça'sını değil ama alışverişkolik ve bebeği adlı kitabını okumuştum,çok eğlenceliydi.Kurt seyit ve shura ise hiç okumadığım bir kitap.Oku bakalım,beğenirsen biz de alırız:)

    YanıtlaSil
  2. kurt seyt ve shurayı okudum.mükemmel.ben cok sevdım.zaten kurt seyt nermın bezmenın öz dedesiymiş.pasaklı tanrıçaya başladım,çok eğlenceli. bunu bitirdikten sonra senin tavsiye ettiğin kitaplarınıda alıyım bari.daha önce hiç okumamıştım bu yazarı ama. çok sevdim.sende mutlaka kurt seyt i oku.eminim çok seveceksin:)

    YanıtlaSil
  3. Resimde kendi kitapligimdaki kitaplardan birini gorunce yazmadan edemedim :) Sophie Kinsella nin bircok kitabini okudum ben de ; cok eglenceli , akici bir uslubu var. "Sir Tutabilir misiniz?" adli kitani da tavsiye ederim Cilek cim :)

    YanıtlaSil
  4. bende pasaklı tanrıçayı tesadüfen almıştım ama çok beğendim. anne ve kızlarıda söylemişti diğer kitaplarının güzel olduğunu. en kısa zamanda alıp ikisinide okucam. bana alkım yolu gözüktü sanırım artık:)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *