Oğuzhan 10 Aylık

4 Kasım 2015 Çarşamba

Bizim paşa oğlan 10 ayını bitirdi. Zaman ne de çabuk geçiyor. Doğsa da baksak ki nasıl bir şey acaba diye beklerken, 1 yaşında olacak neredeyse. 10.ayın sonunda Oğuzhan artık tay tay durabiliyor.Sanırım bu ayın en önemli gelişmesi bu. Şimdilik sadece 1 adım atıp sonra yere kapaklanıyor. 

Çekmeceleri,dolap kapaklarını da açmaya başladık artık. Eli de bir hızlı, maşallah :) Dolap kilitlerini bir bir takmaya başladık artık. Açtığı zaman "Hayır Oğuzhan" dediğimde verdiğim tepki bu şekilde sırıtmak.Sallamıyor sanırım bu çocuk beni.
Bi de böyle masaların,sandalyelerin altına saklanıp, bekliyor,birisi onu bulsun diye :)

Kendi kendine yemek yemeyi çok seviyor. Baya gayretli yani. İlk başlarda mama sandalyesinin altına sofra bezi serip öyle veriyordum eline yemeği.Fakat sıvı yada yağlı bir şey olunca ister istemez halıya geçiyordu. Şimdiler de Kağan'ın getirdiği deri parçalarını seriyorum.Temizliği daha kolay. Oğuzhan da gönlünce tıkınıyor:)
Ha birde birisi "Aloo" diyip elini kulağına götürünce, o da fotoğraftaki gibi aynısını yapıp cevap veriyor telefona :) Tabi bu şekilde üst baş hep yemek oluyor. Sonra direk banyoya, silmek falan yeterli olmuyor.
En keyif aldığı anlar ise babasıyla banyo yapmak ve müziği duyduğu anda oynamak. Anne-baba oynamayı sevince çocuk da böyle oluyormuş. En kısa zamanda bir videosunu ekleyeceğim buraya.
Banyoya girdiği anda ise sevinç çığlıklarından ev inliyor tabi çıkarken de beni niye aldınız diye ağlamalarından.Hatta banyo kapısını açık bulduğu anda küvetin yanına gidip içine girmeye çalışıyor fakat henüz boyu yetişmiyor.Çok şükür :)
Bakalım önümüzdeki ay bizi neler bekliyor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *