Vee...Son 23 Gün...

20 Eylül 2012 Perşembe

Düğüne 1 aydan az bir vakit kaldı. Yapılması gereken daha 1309408235 tane iş var. Nasıl yetişecek bilmiyorum. Bir sürü şeyi hallettiğimi, geriye yapılacak çok az şeyin kaldığını düşündüğüm an yeni şeyler çıkıyor. Mesela dün davetiyelerin parça parça gelmesi gibi.
Sadece davetiyeler ve zarflar şeklinde gelecek sanıyordum. Ama yanılmışım.Resimde gördüğünüz gibi puzzle şeklinde geldi. Kurdelesini tak.Onu katla, bunu içine koy falan... Zor bir şey değil ama sonuçta el oyalıyor. Neyse ki babam var. O sever böyle şeyleri . 

BABAM SAĞOLSUN:)

Evimizin içinde halen tadilat devam ediyor. Bu yüzden aldığımız hiç bir eşyayı eve götüremiyoruz. Dolayısıyla annemlerin evi( böyle yazınca bir garip geldi şimdi.) eşyadan,kolilerden dolup taşıyor. Aradıklarımızı da bulamıyoruz.Eşyaların üstünden atlaya atlaya yaşıyoruz işte:)
Gerçi dün salon mobilyalarım geldi,ambalajlarını açmadan öyle koydun odanın ortasına. Salonumuz çok büyük olmadığı için ufak ve az mobilyalar almaya dikkat etmiştim. Ama yine de mağazada göründüklerinden çok daha büyüklermiş:)
Ev için en çok merak ve heyecanlandığım oda ise tabi ki çalışma odası. Pazartesi günün çalışma odasının kitaplık ve masalarını Ikea'dan aldık ama henüz kurmadık. Hafta sonu kuracağız sevdiceğimle. Bu koşuşturmalar yüzünden uzunca ara verdiğim hobilerime hızlıca dönüş yapacağım inşallah.O zamana kadar koşturmaya devam, daha yapılacak çok iş var.Ara Ara ses vermeye çalışırım.

RENKLİ GÜNLER;)

2 yorum:

  1. ya evet şu davetiye olayı çok şaşırttı beni :) meğer bütün davetiyelerde oluyomuş bu, malzemeleri sana veriyolar sen yapıyosun işte kurdalesiymiş, böceğiymiş filan. davetiyeleriniz çok hoş görünüyor bu arada. kolay gelsin size zor işler çok iyi anlıyorum seni..

    YanıtlaSil
  2. Zor ama keyifli işler ....Tadını çıkarmaya bak...Kolay ve zevkli gelsin....

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *