Hadi Bana Yardım Edin

3 Kasım 2011 Perşembe

Elimde bir sürü suni deri parçaları var. Renk-renk, desen-desen, boy boy,yumuşağı,serti her çeşidi var...:) Daha da çok bulabilirim. Ama ben bu derilerle ne yapacağımı bilmiyorum. Dikiş de dikemiyorum malesef. Ancak ufak tefek şeyler dikebilirim. Dikiş dikebilen birisini bulabilirsem amerikan servis diktirebilirim diye düşünüyorum. Hem bana diksin hem kendine:):) Deriler benden, dikmesi ondan:) Böyle işte.. Deriler bana bakıyor, ben onlara. Eminim içinizde bana çok güzel fikirler verebilecek olanlar vardır. Hadi bekliyorum,çok sabırsızlandım:)

3 yorum:

  1. Eğer el örmesi biliyorsanız, derileri ince ince kesip bileklik örebilirsiniz bence;)
    Kolay gelsin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Çantaaa,saksılara mobilyalara uygun renklerde yuvarlak altlıklaaar, kemerleeeeer, mousepadleeeer,birsürü farklı küpeleeer,koltuk kenarına kumandalıklaaaaar, bileklikleeeer,kutu kaplamalaaaar,dolap içine kangurulaaaar,mutfak sandaliyelerine kaplamalaaaar,cep telefonu kaplarıııı,fotoğraf makinesi kaplarııııı,saçlar için bantlaaaar,altı ince olan terliklere kış için kalın tabanlaaar,içi bozuk olan çekmecelere içleeeeer,broşlaaaar,çanta organizerlaaaar,kolyeleeeeer....ay ben de de ne fikirler varmış ta elime deri geçirememişim :)))) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. @kağıttan şeyler bir bayram tatili projesi olarak hemen hayata geçiriyim ben bunu.çok teşekkürler.
    @serpil serpilcim bu deriler benim elimde yazık olacaklar sanırım. en iyisi ben sana gönderiyim bunları. Seninde dediğin gibi; fikirler hazır sen derileri bekliyormuşsun.

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *