Anneme Yaptığım Sandık

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Anneler günü için anneme sandık yaptığımı söylemiştim daha önce. Söylemiştim ama ben ancak fotoğrafını çekip yayınlayabiliyorum.Bu aralar sürekli ahşap boyama işlerimi yazıyorum ama umarım sıkılmıyorsunuzdur.O  kadar çok biriktilerki,birde yarım işerim vardı.Onlarında çoğunu bitirdim,en kısa zamanda onlarıda paylaşacağım. 
Bu sandığın alt kısmına budak dokusu yaptım.Kapağında ise yelpaze doku ve düz eskitme var. Kapağın yanlarına da varak uyguladım.Öğrenmek isteyen olursa yorum yazsın,yapımınıda paylaşırım şekerler. Daha sonrada üzerine kurdeleleri ve ççekleride silikon tabancası ile yapıştırdım. Bu arada sandığın üzerindeki büyük güller de el yapımı.  Velvet paper denen bir malzemeden ben yaptım. Yapımı biraz zahmetli,benim ellerime hep japon yapıştırıcısı süründü.İki gün onları temizledim. Ama değdi gibi sanki sonuca bakınca:) Annemde çok beğendi.Bir daha yaptığım zaman fotoğraflarını çekip sizede anlatırım nasıl yapıldığını.
Diğer boyadığım ahşaplara buradan bakabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben de anneme bu sandıktan yapacağım da..Gülleri nerden aldınız onu merak ettim...

    YanıtlaSil
  2. @kelebek büyük gülleri kendim yaptım.Bir dahaki sefere yaparken fotograflarını çekeceğim.Bunlar biraz aceleye geldiği için görüntüleyemedim.Küçükleri ise eminönünden aldım.

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *